Choose the best answer of A, B, C or D!
Text for no. 1 - 2
Ali    : Hi, Eka.
Eka   : Hi, Ali. How are you?
Ali    : I am fine. Thanks. Who is she?
Eka   : She is Dewi, my classmate.
Dewi : Hi, Ali. I am Dewi. How do you do?
Ali    : Hi, Dewi. How do you do?
Eka   : By the way, this is Anto. He is Dewi's brother.
Anto  : Hello, Ali. Nice to meet you.
Ali     : NIce to meet you too, Anto

1. Dewi is ....
    A. Eka's sister
    B. Ekas's classmate
    C. Ali's sister
    D. Anto's friend

2. Are Ali and Eka classmate?
    A. Yes, they are
    B. Yes, we are
    C. Yes, they are not
    D. No, we are not

3. Mary   : Hi, Jane. How are you?
    Jane     : ...., how are you?
    Mary   : I'm ok.
    A. Nice to meet you
    B. Fine, thanks
    C. Good morning
    D. It's glad to see you

4. Kwan  : Hi, Dian. Are you coming to the football game?
    Dian    : Hi, Kwan. Yes, I'm coming to the game.
    Kwan  : Ok, then. See you there.
    Dian    : ....
    A. Hi
    B. Hello
    C. Very well
    D. See you

5. X : Excuse me. Do you know Mr.Smith's house is?
    Y : ....
    A. Oh, I see. Thank you
    B. Which one?
    C. Of course. It is in front of fruit stall
    D. You are welcome

6. Rio  : Can I borrow your pencil?
    Soni : Of course, here it is.
    Rio  : Thank you very much
    Soni : ....
    A. Oh no
    B. I am sorry to hear that
    C. That's ok
    D. See you

7. The room is so hot. Please, ..... !
    A. Close the door
    B. Open the window
    C. Clean the blackboard
    D. Put the book on the table

8. Teacher : I will write something. .... Please!
     Sinta    : Yes, sir.
     A. Close the door
     B. Open the window
     C. Put the book on the table
     D. Clean the blackboard

9. Dion          : ..... about my mistake, Mam.
    Mrs. Rina  : Never mind. But, next time you should not do again.
   A. I am sorry
   B. Please don't worry
   C. It's lovely
   D. That's alright

10. X : This is my grandmother
      Y : How old is your grandmother?
      A. They are sixty years old
      B. We are sixty years old
      C. She is sixty years old
      D. He is sixty years old

11. My mother and I .... going to supermarket.
      .... wants to buy some food and other things.
      A. am - We
      B. are - She
      C. is - We
      D. is - I

12. Mr. Parmin is my neighbor.
     ..... is a postman. His job is deliver letters to our house.
     A. She
     B. He
     C. I
     D. They

13.













Which statement is correct about the picture?
A. He is hairless
B. We have long hair
C. She is wearing t-shirt
D. They have brown hair

14.
  










      I see .... on the table.
      A. a apple
      B. an apple
      C. the apple
      D. some apples

15. A : What do we have in the refrigerator?
      B : We have ..... melon, ..... orange and .... carrots.
      A. a - an - some
      B. an - a - some
      C. some - an - a
      D. some - a - an

16.










A. There is three book on the table.
B. There is three books on the table.
C. There are three book on the table.
D. There are three books on the table.

17. I have ...., ....., and ..... in the bedroom.
      A. soap, shampoo, pillows
      B. toothpaste, soap, shampoo
      C. a mattress, a blanket, two pillows
      D. a blanket, two pillows, toothpaste

18. Roy    : We've finished our homework. Shall we play scrabble?
      Sonya :Ok! ..... to play scrabble.
      A. I like
      B. I liked
      C. I dislike
      D. I could not like

19. David    : Do you like playing football?
      Michael : .......
      David    : Why?
     Michael  : Because it is fun.
     A. Yes, I like it
     B. Yes, I do
     C. No, I hate it
     D. No, I like

20.


What does the notice mean?
A. We should get in the room.
    B. The room is only for the staff.
    C. We can meet a director in this room.
    D. The staff cannot get in.

                                        KUNCI JAWABAN


1
B

11
B
2
C

12
B
3
B

13
A
4
D

14
D
5
C

15
A
6
C

16
D
7
B

17
C
8
D

18
A
9
A

19
B
10
C

20
B

                                        
                           





    











































1 komentar:

Berkomentarlah dengan bijak, komentar anda sangat berarti untuk perkembangan blog ini!
* Komentar yang berisi Link Aktif Akan otomatis terhapus!

 
Top